CERAMIC SPEED

Workshop voor Triatleten

12/09  -  19u  -  GRATIS

Ceramic speed semniar

Over deze workshop

Wil je je fiets optimaliseren? Dan loont het de moeite om te focussen op elk detail. Vooral de kleine bewegende delen die worden beïnvloed door wrijving. De technologie van CeramicSpeed richt zich op het verminderen van wrijving en het produceren van lagers met een ongeëvenaarde levensduur. Dat betekent dat je sneller kunt rijden of energie kunt besparen.

Op zoek naar 'FREE SPEED'? 
Start je bij het upgraden best met je bottom bracket? Ga je beter voor meer bling bling en neem je de OSPW (oversized pulley wheel)? Wat is het verschil tussen de doosjes waar 4 jaar garantie op staat en die waar 6 jaar op staat? Waarom kiezen voor 'coated' lagers?

À Bloc organiseert samen met 3athlon.be een workshop over de toepassing van Ceramic Speed onderdelen voor de triatlonfiets, de voordelen, de winst in wattages, de plaatsing, het onderhoud... En we geven nog wat extra tips mee...

Met deskundige uitleg van Tom Van De Keere. Oprichter van À Bloc. Tom trekt dit jaar opnieuw met 3athlon.be mee naar de Ironman Hawaii om ter plaatse de mechaniek van de fietsen van de Belgische triatleten te verzorgen.

Wiil jij nog een upgrade voor Kona? Dan is deze workshop zeker iets voor jou! Tijdens de workshop geldt er een korting van 10% op alle Ceramic Speed producten.

Ien Vitse van Food For Athletes en auteur van verschillende nutrition artikels op 3athlon.be zorgt voor gezonde hapjes. 3athlon.be zorgt voor de drankjes.

Er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar, dus snel inschrijven is de boodschap!

De toegang is volledig gratis, maar dan rekenen we wel op jouw effectieve aanwezigheid.
Inschrijven kan via de site van eventbrite.com.*

Leer alles over

De kracht en
de voordelen van CeramicSpeed lagers
en
onderdelen.

Hoe de juiste Bottom Brackets zorgen voor lage wrijving en geoptimaliseerde krachtoverdracht.

Hoe het unieke OSPW-systeem de algehele efficiëntie optimaliseert met extreem lage wrijving op de lagers.

... en  nog veel meer!

Slecht 30 plekken beschikbaar!
10% korting op alle onderdelen en producten van CERAMICSPEED

CeramicSpeed is een Deens bedrijf. À BLOC ging er op bezoek om alles te weten te komen over de technologie, de eigenschappen en de handgemaakte manier waarop de onderdelen worden vervaardigd. Kom proeven van de passie, innovatie en het vakmanschap van CeramicSpeed.

Bekijk hier hoe Rebecca en Tom van À BLOC een CeramicSpeed Lager met de hand in elkaar zetten.

Tom van À BLOC

Datum & Tijd Workshop:

Donderdag 12 september om 19:00 u

Parkstraat 33 te Beernem


Over de Host: Tom Van De Keere

Tom spreekt vanuit zijn technische kennis en sportieve ervaring. Hij weet als geen ander wat het is om uren op de fiets te zitten en À BLOC te gaan. Tom reist de wereld rond om atleten bij te staan en om zijn eigen kennis te verrijken. 


Samen met: Food For Athletes & 3athlon.be

Deze workshop wordt door À BLOC georganiseerd samen met Food For Athletes en 3athlon.be.  
Food For Athletes voorziet gezonde hapjes, terwijl 3athlon.be zorgt voor de drankjes.

*De toegang is volledig gratis, maar dan rekenen we wel op jouw effectieve aanwezigheid. Tickets kunnen tot en met 8/9 gratis geannuleerd worden en tot en met 11/9 gratis omgeruild worden met een andere gast. Bij no-show zullen we een administratieve kost van 35 euro in rekening brengen.

​Plaatsen zijn beperkt. 

Reserveer snel je plek voor de workshop. Klik op onderstaande knop en schrijf je in. Deze workshop leert je alles over de optimalisatie van je fiets. 

Deel deze workshop met je vrienden 

Neem deel aan de À BLOC Gravel Ride