Onze fietsen – MTB, Koers en Triatlon – À BLOC

Voor elk doel, ieders budget, elke ondergrond,

de meest kwalitatieve fietsen

Kwalitatieve fietsen voor elk doel

Een nieuwe fiets aankopen doe je niet over één nacht ijs.
Het professioneel en deskundig advies van À BLOC helpt je bij deze soms moeilijke beslissing.

Oriëntatie en
doelen

Gebruik je je fiets voor training, wedstrijd, recreatie,...? Jouw doelen en verwachtingen zijn dus bepalend voor hoe je fiets er zal gaan uitzien.

Technische noden en budget

Op basis van de eerder bepaalde doelen en het budget wordt gekeken wat er mogelijk is. De technische mogelijkheden worden toegelicht.

Maat, houding
en kleuren

We nemen je maten, en bekijken je houding. We beantwoorden je vragen en bezorgdheden. Met die kennis maak jij een wel overwogen keuze.

Neem hieronder een kijkje. We geven je meer informatie over de fietsen die je bij ons kunt kopen.

Onze Kwaliteitsmerken

Welke fiets past best bij jou? Hoe maak je de juiste keuze?

Bij À Bloc weten we als geen ander hoe moeilijk het soms is om de juiste fiets te vinden. Een fiets die past bij jouw maten, jouw niveau, jouw specifieke verwachtingen… en uiteraard jouw budget.
  • Met onze kennis en ervaring ben je zeker dat de fiets die je uiteindelijk zult kopen perfect op jouw maat werd samengesteld.
  • Gezien we enkel met topmerken van de hoogste kwaliteit werken zal je al snel van je nieuwe fiets gaan houden.
  • À Bloc rond alles af met een bike fitting waardoor alle instellingen perfect op jouw houding worden afgestemd. Vanaf dat moment is het echt jouw fiets.
Bekijk alle modellen of stel zelf je fiets samen.

Anderen over À Bloc

De gedrevenheid waarmee Tom technische oplossingen zoekt voor specifieke ‘fietsproblemen’ is echt buiten categorie. Zelfs als mijn wedstrijdfiets perfect rijdt brengt hij me nog tips en mogelijke verbeteringen aan.

Sanne Swolfs

Professioneel Atleet

Mijn kwalificaties in het verleden op het WK van de Ironman, deelname aan het EK in Glasgow en mijn kwalificatie voor Hawaii in 2019 zijn mede dankzij het topmateriaal en de vriendelijke ondersteuning een succes voor mij gebleken. Alvast dank aan Tom en À BLOC. Een aanrader voor iedereen. Geert Byttebier

Geert Byttebier

Professioneel Triatleet

Een probleem aan de fiets of ongemakje op de fiets? Samen met Tom vond ik steeds de geschikte oplossing! Dankzij de goede babbels hou ik er naast een professionele fietsenmaker ook een vriend aan over.

Joyce De Loof

Wielrenster
Winkelwagen
Scroll naar top