Voor elke ondergrond,

de meest kwalitatieve fietsen

Een nieuwe fiets aankopen doe je niet over één nacht ijs.
Het professioneel en deskundig advies van À BLOC helpt je bij deze soms moeilijke beslissing . 

Oriëntatie en doelen

Gebruik je je fiets voor training, wedstrijd, recreatie,...? Jouw doelen en verwachtingen bepalen hoe je fiets er zal gaan uitzien. 

Technische noden en budget

Op basis van de eerder bepaalde doelen en het budget wordt gekeken wat er mogelijk is. De technische mogelijkheden worden toegelicht.

Maat, houding
en kleuren

We nemen je maten, en bekijken je houding. We beantwoorden je vragen en bezorgdheden. Met die kennis maak jij een wel overwogen keuze.

Neem hieronder een kijkje. We geven je meer informatie over de fietsen die je bij ons kunt kopen. 

Neem een kijkje naar alle modellen van onze hoogstaande kwaliteitsmerken

Wij kiezen onze partners heel zorgvuldig. 
Al onze merken zijn bewezen toppers. Tal van wereldatleten en -teams maken gebruik van deze exclusieve merken. 

Met ons professioneel advies en onze ervaring stel ook jij je droomfiets samen. Perfect op jouw maat en perfect binnen jouw budget

Heb je vragen over wat meest geschikt is voor jouw? Neem gewoon contact op, we reageren snel en geven je vrijblijvend advies. 

Welke fiets past best bij jou? Hoe maak je de juiste keuze? 

Bij À Bloc weten we als geen ander hoe moeilijk het soms is om de juiste fiets te vinden. Een fiets die past bij jouw maten, jouw niveau, jouw specifieke verwachtingen... en uiteraard jouw budget.

  • Met onze kennis en ervaring ben je zeker dat de fiets die je uiteindelijk zult kopen perfect op jouw maat werd samengesteld.
  • Gezien we enkel met topmerken van de hoogste kwaliteit werken zal je al snel van je nieuwe fiets gaan houden.
  • À Bloc rond alles af met een bike fitting waardoor alle instellingen perfect op jouw houding worden afgestemd. Vanaf dat moment is het echt jouw fiets.
Bekijk alle modellen of stel zelf je fiets samen. 

Wat atleten zeggen: 

“Samen met Tom vond ik de geschikte fiets! Dankzij de goede babbels hou ik er naast een professionele fietsenmaker ook een vriend aan over.”

Joyce De Loof  |  Wielrenster

“De gedrevenheid waarmee Tom technische oplossingen zoekt voor specifieke 'fietsproblemen' is echt buiten categorie. Zelfs als mijn wedstrijdfiets perfect rijdt brengt hij me nog tips en mogelijke verbeteringen aan.”

Sanne Swolfs   |   Professioneel Atleet 

“Dankzij de aanwijzingen en de tips van Tom kocht ik de perfecte MTB op mijn maat. Echt perfect voor mijn trainingen, helemaal wat ik zocht en helemaal niet duur.

Ryan Derieux  |  Amateur Triatleet

Neem deel aan de À BLOC Gravel Ride