Over À BLOC – MTB, Koers en Triatlon – À BLOC

Technische kennis en sportieve ervaring, de basis van professionele ondersteuning voor alle wielerfanaten.

Ervaring en innovatie gaan hand in hand.

Begonnen vanuit het tuinhuis van triatleet Tom Van De Keere. Nu, uitgegroeid tot dé speciaal zaak in de Benelux als het gaat om fietsen voor koers en triatlon. À BLOC voedt de honger van atleten naar meer en betere prestaties.

Het team van experts heeft samen meer dan 15 jaar ervaring in het werken met professionele top fietsen. Daarnaast zijn ze samen goed voor meer dan 100 triatlons.

À BLOC onderscheidt zich door het advies, de expertise en de vooruitstrevende technische innovatie waarmee iedere wielerfanaat wordt ondersteund.

Je kunt bij ons terecht als amateur, liefhebber of professioneel atleet. À BLOC helpt iedereen ongeacht sportief niveau of budget.

“Het doel: De prestaties van iedere atleet verbeteren zonder extra training.”
– Tom Van De Keere
CEO | Technieker | Atleet | Bikefitter | Adviseur | Gezicht van À BLOC

Trainen dat moet je uiteindelijk zelf doen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het verbeteren van jouw prestaties zonder enige fysieke inspanning van jouw kant! De verhoging van wattage, comfort en uithouding vloeien voort uit een betere fiets, betere zithouding, beter materiaal of het opvolgen van professioneel advies.

Wie is Tom Van De Keere
of Tom Van À BLOC?

Tom Van De Keere is het gezicht van À BLOC. Ben je een liefhebber van MTB, koers of triatlon? Dan zal een gesprek met Tom al snel duidelijk maken dat je hier te maken hebt met een uitzonderlijk iemand.

Tom spreekt en handelt vanuit al zijn kennis en ervaring. Hij weet zelf perfect wat het is om uren op de fiets te zitten en À BLOC te gaan. Daardoor weet hij als geen ander wat je nodig hebt om topprestaties te leveren. Hij zal je dan ook niet alleen bijstaan met advies op technisch vlak, maar ook op sportief en tactisch vlak. Bijna alsof je beschikt over een tweede coach.

01
KNOW HOW

Tom is een encyclopedie op vlak van alles wat met MTB, wielrennen en triatlon te maken heeft. Heb je een vraag over iets op 2 wielen met trappers? Dan zit je altijd goed bij Tom. De kennis die hij meedraagt is van onschatbare waarde.

03
Sportieve Ervaring

Tom wordt atleten nog het meest gewaardeerd door de effectieve sportieve ervaring die hij heeft op de fiets. Als triatleet heeft hij menig podium mogen betreden. Het is die sportieve ervaring die moeilijk te vinden is bij andere mekaniekers.

Tom combineert als geen ander 3 heel belangrijke aspecten die je als liefhebber of als prof altijd weet te waarderen.

02
Technische Skills

De technische vaardigheid waarmee Tom aan fietsen sleutelt is van enorm hoog niveau. Menig prof renner uit heel België komt naar het atelier van Tom. De jarenlange ervaring met topfietsen, topmerken en topatleten, samen met de continu bijscholing maakt hem één van de beste mekaniekers in de lage landen.

Anderen over À Bloc

De gedrevenheid waarmee Tom technische oplossingen zoekt voor specifieke ‘fietsproblemen’ is echt buiten categorie. Zelfs als mijn wedstrijdfiets perfect rijdt brengt hij me nog tips en mogelijke verbeteringen aan.

Sanne Swolfs

Professioneel Atleet

Mijn kwalificaties in het verleden op het WK van de Ironman, deelname aan het EK in Glasgow en mijn kwalificatie voor Hawaii in 2019 zijn mede dankzij het topmateriaal en de vriendelijke ondersteuning een succes voor mij gebleken. Alvast dank aan Tom en À BLOC. Een aanrader voor iedereen. Geert Byttebier

Geert Byttebier

Professioneel Triatleet

Een probleem aan de fiets of ongemakje op de fiets? Samen met Tom vond ik steeds de geschikte oplossing! Dankzij de goede babbels hou ik er naast een professionele fietsenmaker ook een vriend aan over.

Joyce De Loof

Wielrenster
Video afspelen

Tom sleutelt aan de fiets van Bruno Clerbout, wereldkampioen triatlon Hawaï. Hier vervangt hij de derailleurwieltjes... Fiets klaar, atleet klaar.

Video afspelen

Mitch Vanhille, internationaal top triatleet, heeft het hier tijdens een interview door 3athlon.be over Tom.

Vorige
Volgende
Winkelwagen
Scroll naar top